در این مقاله میخوانید: چرا کسب و کارهای نوپا و استارت آپها باید به سیستم های حسابداری ابری بیاندیشند؟
– حسابداری سنتی یا حسابداری ابری؟
– حسابداری ابری Cloud Accounting چیست؟
– مزایای استفاده از حسابداری ابری
– نرم افزارهای مورد استفاده
تمامی شرکتها، سازمان ها، کسب و کارها و استارت آپ ها برای ادامه بقا و سودآوری خود نیاز دارند تا حسابداری دقیقی داشته باشند، چرا که در غیر این صورت شکست و سقوط آنها حتمی خواهد بود.
چرا کسب و کارهای نوپا و استارتآپها باید به سیستمهای حسابداری ابری بیاندیشند؟
شرایط اقتصادی این روزهای جهان، اوضاع را بر تمامی کسب و کارها سخت کرده اما بیش از همه، تیم های نوپا این فشار را احساس میکنند.
کسب و کارهای نوپایی که در ابتدای راه خود قرار گرفته اند پشتوانه قویای ندارند و مجبور به ایستادن روی پای خود هستند. آنها راهی جز استفاده از روش های مدرن مدیریت و حسابداری پیش روی خود نمیبینند.
حسابداری ابری Cloud Accounting چیست؟
حسابداری ابری یا همان حسابداری مبتنی بر فضای ابری روشی جدید و تکنولوژی محور میباشد که انقلابی در عرصه های مالی بر پا کرده است.
منظور از لغت “ابر” همان اینترنت است و حسابداری ابری نوعی روش آنلاین است که ما را نسبت به نرم افزارهای کند و پر اشکال فعلی بینیاز میگرداند.
حسابداری سنتی یا حسابداری ابری؟
روشهای حسابداری سنتی تا کنون نیاز شرکتها را برطرف کرده اند اما دنیای پر از رقابت امروز باعث شده تا معایب روشهای سنتی و متقابلا مزایای روش های نوین آشکار گردد.
برای آگاهی بیشتر از تقابل حسابداری ابری و سنتی میتوانید اینجا را بخوانید:
چه مثال هایی از ابر میشناسیم؟
هنگامی که شما به صورت آنلاین از یک فضای اطلاعاتی استفاده میکنید، در واقع از فضای ابری بهره برده اید.
ایمیل، جیمیل، اینستاگرام، تلگرام و بسیاری دیگر از نرم افزارهای روزمره ای که از آن استفاده می کنیم، نوعی فضای ابری هستند; یعنی از هر دستگاهی میتوانید به اطلاعات شخصی خود وارد شوید و نیازی به حمل کامپیوتر یا موبایل ندارید. استفاده از فضاهای ابری به چیزی جز دانستن اطلاعات کاربری احتیاج ندارند!
حتما بخوانید: تاثیر نرمافزار حسابداری آنلاین بر پیشرفت کسب و کار
مزایای استفاده از حسابداری ابری
شمارش همه مزیت های این روش کمی سخت به نظر میرسد اما در ادامه به اختصار، به تعدادی از آنها اشاره میکنیم:
1-دسترسی آسان: فرض کنید که فردا صبح در اثر یک بلای طبیعی و غیرقابل پیشبینی شما امکان حضور فیزیکی در محل کار را ندارید، در غیبت طولانی مدت چه بر سر امور مالی خواهد آمد؟
در روشهای سنتی برای دسترسی به اطلاعات مورد نظر حتما باید در محل خاصی که سیستم ها نگهداری میشد حضور می یافتیم اما با این روش میتوانیم از طریق نرم افزار کنترل امور را از راه دور به دست بگیریم. این روش باعث کاهش حضور فیزیکی و افزایش دورکاری، و متعاقبا کاهش هزینه های اضافی میشود.
2- هزینه کمتر: نرم افزار حسابداری ابری بر خلاف روش های رایج نیازی به هزینه سخت افزاری و نرم افزاری ندارد.
3– امنیت بالا: یکی از سرمایه های اصلی هر کسب و کار اطلاعات مالی است. حسابداری ابری به خوبی از این سرمایه دفاع میکند چرا که با استفاده از آن هرگز نگران سرقت سخت افزارها یا دیتاها نخواهید بود.
4- مقیاس پذیری: برخی شرکت ها در صورت موفقیت های پیاپی و گسترش فعالیت شان از بابت مشکلات حسابداری دچار نگرانی میشوند. در روش حسابداری ابری افزایش مقیاس به راحتی انجام میشود و حجم تراکنش ها خللی در گسترش کسب و کارشان ایجاد نمیکند.
۵- پشتیبانی متمرکز: در صورت نیاز به مشاوره یا تعمیر، در روش مدرن این فرآیند به راحتی و بدون نیاز به شرکت پشتیبانی و عموما به صورت تلفنی انجام میشود.
نرم افزارهای مورد استفاده در حسابداری ابری
برای استفاده از مزایای کم نظیر روش حسابداری ابری نرم افزارهای متعددی با قابلیت های مختلفی وجود دارد.
به عنوان یکی از برنامه های مناسب برای حسابداری، پرداخت حقوق، دستمزد و تنخواه میتوان از نرم افزار فینتو نام برد که به بسیاری از شرکتها و کسب و کارها در ساماندهی حسابداری کمک شایانی کرده است. فینتو در مقایسه با سایر نرم افزارهای موجود از مزایای مهمی برخوردار است:
- کاربری آسان
- تعرفه پایین
- دسترسی از هر زمان و مکان
- پشتیبانی قوی
- امنیت اطلاعات
- بروزرسانی خودکار، بدون نیاز به نصب
برای استفاده از خدمات رایگان ۳۰ روزه فینتو اینجا را کلیک کنید:
سیستم ابری شما رو بنده ازش استفاده کردم
واقعا عالیه
به همه پیشنهاد میکنم حتما از سیستم های ابری فینتو استفاده کنن
یک ماه هم که رایگان داره تا خیالتون کاملا جمع بشه
اینکه بابت هر بروز رسانی هزینه نمیدیم برای من یکی واقعا چشمگیره
اینکه بابت هر بروز رسانی هزینه نمیدیم برای من یکی واقعا چشمگیره